Despre noi

COMPANIA

SELIROM SRL este o companie private cu peste 10 ani de experienta in dezvoltarea, instalarea si asigurarea mentenantei pentru produse software si hardware destinate punctelor de vanzare din retail, alimentatie publica si cazare turistica.

Bazandu-ne pe rezultatele pozitive inregistrate pana in prezent si pe experienta acumulata, pe raporturile comerciale speciale cu producatori din Bulgaria, parteneri traditionali in realizarea de solutii pentru punctele de vanzare, am dezvoltat an de an portofoliul de produse si servicii, adaptate la evolutia pietei si la noile tehnologii IT.

Produsul principal pe care il oferim clientilor nostrii este pachetul de programe MISTRAL SOFTWARE, un sistem de management al vanzarilor din comert, restaurante si servicii hoteliere, conceput special pentru a satisface cele mai actuale cerinte.

MISIUNEA NOASTRA

Principalul nostru obiectiv este sa gasim cea mai buna solutie, pentru Dumneavoastra, astfel incat sa va puteti desfasura cu usurinta si in siguranta, activitatile comerciale, indiferent de domeniul de activitate, timp si spatiu.

Noi credem ca fiecare client este diferit si prin urmare are nevoie de solutii personalizate. De aceea, ne dedicam fiecaruia in parte. Indiferent de marimea companiei pe care o reprezentati si domeniul de activitate, va oferim intotdeauna tot ce avem mai bun din experienta noastra.

Nu facem altceva decat sa ne respectam propriul nostru slogan – „MISTRAL – SOLUTIA DE CARE AI NEVOIE”.

ECHIPA

Cea mai mare satisfactie a echipei noastre este atunci cand clientii nostri ne recontacteaza, solicitandu-ne noi echipamente si solutii de dar si cand noi clienti, recomandati de cei care ne-au cunoscut, apeleaza la serviciile si la consultanta noastra.

Echipa noastra impreuna cu reteaua nationala de distributie, ofera solutii in concordanta cu nevoile specifice clientilor nostrii.

O echipa tanara, ambitioasa, creativa si bine pregatita profesional sta la dispozitia Dvs.