Echipamente

IMPRIMANTA FISCALA DATECS FP550 este un aparat de marcat fiscal ce functioneaza exclusiv cu un sistem de calcul si un program aplicativ indentificabil, avizat de MFP /comisia de avizare AMEF.
Imprimanta termica compacta cu memorie fiscala, permite imprimarea logo-ului grafic in antetul fiecarui bon fiscal (optional) si tipareste simultan bonul fiscal si rola jurnal conform reglementarilor legale in vigoare.

ECHIPAMENT POS ALL-IN-ONE POSIFLEX KS-7215 este un calculator destinat punctelor de vanzare din unitatile comerciale, alimentatie publica, turism, etc. Constructia lui speciala pentru aceste tipuri de activitati (rezistent la praf, umezeala, - Fan Free & IP 44) si durata mare de viata a monitorului touch-screen (35 milioane atingeri, rezistent la apa), fac din sistemul Posiflex, un echipament perfect pentru afacerea Dumneavoastra.

AFISOR CLIENT DATECS DPD201 permite clientilor sa vizualizeze caracteristicile si pretul produselor cumparate. Datorita tehnologiei Vacuum Fluorescent si a caracterelor de 20mm afisorul permite o foarte buna vizibilitate a informatiilor.

SERTAR DE BANI POSIFLEX CR4000 este un echipament robust, dotat cu cu multiple compartimente fixe si mobile, pentru orice tip de monede si bancnote. Acesta poate fi folosit independent, asigurat prin inchizatoare cu cheie, sau poate fi actionat automat de imprimanta sau casa fiscala.

UPS SURSA NEINTRERUPTIBILA necesara pentru asigurarea functionarii corecte a sitemului.

ECHIPAMENTE MOBILE (TABLETA, TELEFOANE, TERMINALE CU CITITOR DE CODURI DE BARE etc) sunt integrate in aplicatia Mistral pentru a sprijini activitatile ce necesita mobilitate (receptie marfa, inventar, preluare comanda, etc.). Cu Mistral puteti monitoriza de la distanta activitatile in timp real, indiferent de locul unde unde se desfasoara activitatea.

SISTEMUL DE SUPRAVEGHERE INTELIGENTA ROBOEYE este un sistem de monitorizare video a evenimentelor importante pentru Dumneavoastra, din aplicatia software Mistral. Sistemul Roboeye poate transmite printr-o pagina web, cadre de la camerele video selectate, pentru a putea vizualiza imagini, in special la punctele de incasare a numerarului.