MISTRAL FAST-FOOD

Cerere oferta

Mistral Fast-Food este special proiectat pentru a satisface cele mai exigente cerinte pentru administrarea activitatilor din orice tip de unitate fast-food. Suporta toate caracteristicile modului de restaurant, are propria interfata de vanzari, cu imagini sugestive pentru o selectare rapida a oricarui produs oferit la vanzare.

Vanzare rapida

Interfata programului este flexibila cu functionalitate bogata. Aceasta permite o mare usurinta in activitatea de vanzare crescand semnificativ productivitatea personalului. Viteza este unul dintre cele mai importante componente ale acestui tip de activitate. Aici, produsul nostru va ajuta sa creati propriul mod in care doriti sa serviti clientul. Setarile modulului touchscreen pot fi modificate in intregime, in functie de dorinta dumneavoastra - culori, imagini si forme.

Meniuri dinamice.

Afacerea din orice tip de restaurant fast-food se bazeaza semnificativ pe vanzarea de meniuri.

De aceea Mistral a creat „meniurile dinamice”. Ce sunt acestea? Meniurile dinamice sunt niste meniuri de tip reteta care pot fi create rapid cu incadrarea intr-un pret de vanzare fix. Astfel clientul poate alege din mai multe variante si poate sa-si creeze meniul asa cum doreste el. Un produs se poate regasi in mai multe meniuri dinamice.

Aceste meniuri dinamice sunt frecvent folosite mai ales pentru comenzile pentru acasa sau pentru birou si create exact dupa dorinta.

Care sunt avantajele lucrului cu Mistral Fast-Food?
- urmarirea circulatiei produselor si a fluxului de numerar;
- urmarirea stocurilor si miscarea lor in timp real;
- evidenta activitatii personalului;
- inventariere in orice moment;
- actualizarea preturilor si a retetelor ori de cate ori este necesar,
- implementarea flexibila a diferitelor strategii de marketing (puncte bonus, reduceri, carduri de loialitate, Happy Hour, etc).
- automatizarea procesul de aprovizionare;

CEL MAI MARE LANT DE RESTAURANTE DIN LUME A ALES SA LUCREZE CU MSITRAL!