Mistral Fast-food

Mistral Fast Food

Restaurantle fast-food sunt tot mai populare din cauza lipsei de timp sau bani pentru majoritatea clientilor. Ca orice alt sistem POS si aici utilizatori trebuie sa depuna eforturi pentru a obține cel mai bun raport intre viteza, funcționalitate cu procesul de livrare. Multe fast-food-uri folosesc in campanile de marketing, sistemul nostru de servire, cum ar fi meniurile dinamice (in care clientul poate alege intre mai multe optiuni posibile).

Care este solutia?

Cand doriti sa vindeti mai multe produse intr-un meniu cu un anumit pret, puteti accesa si vinde direct meniul comandat. La solicitarea, puteti crea un meniu dinamic, ceea ce va permite clientilor sa aleaga intre mai multe produse dintr-un grup (de exemplu: bauturi) si de a crea propriul meniu (meniu personalizat). La selectarea unei linii dinamice in ecranul de vanzari, produsele ce pot fi selectate sunt evidentiate printr-o culoare diferita de cea standard, cum ar fi numele produsului intr-o nuanta mai tare si continutul intr-o nuanta mai pala a culorii. Astfel, daca doua produse din meniul marcat sunt selectate unul dupa altul, se va putea recunoaste usor care este produsul cerul de client. Daca marcati un meniu personalizat, acesta se va tipari automat cu noul continut si va fi folosit corespunzator in retete pentru a face scaderea din gestiune.

Daca doriti sa oferiti aceste meniuri personalizate in sistemul de livrare la domicilui, atunci se poate imprima automat eticheta corespunzatoare, ce va contine elementele meniului dinamic comandat.

Daca aveti un lant de restaurante de tip fast-food,  sistemul de achizitii centralizat se poate integra cu un sistem de preluare a comenzilor prin Internet.