MISTRAL HOTEL

Cerere oferta

Mistral Hotel este un software pentru managementul receptiilor din hoteluri mici si mijlocii. Platforma are o interfata prietenoasa, care permite un acces rapid la functiile dorite. Mistral Hotel functioneaza integrat cu celelalte produse Mistral restaurant, magazin, fast-food si cantina. Conexiunea intre receptie si celelalte activitati din cadrul complexului hotelier (restaurant, shop, fast-food, cofetarie, etc.) permite transferul automat al datelor si prelucrarea lor intr-o baza de date comuna. Toate vanzarile inregistrate pentru un client cazat se pot centraliza la receptia hotelului si se achita o singura data, de exemplu la plecarea din hotel. Mistral hotel permite utilizarea unui sistem flexibil de reduceri si bonusuri pentru fidelizarea clientilor.

Receptie

Cea mai importanta activitate administrata de Mistral Hotel este receptia. Programul permite inregistrarea structurii hotelului, cladiri-etaje-camere, pentru o prelucrare rapida si usoara. Prin modulul de receptie se pot face rezervari, cazari, plecari, administrarea conturilor clientilor, prelucrari de nomenclatoare, raportarea camerelor libere si a celor ocupate si multe altele.

Centrala telefonica

Aplicatia permite integrarea centralelor telefonice PBX si transmiterea automata in modulul de receptie a duratei convorbirilor si calcularea automata a valorilor aferente.

Inregistrare automata a datelor

De un mare ajutor, mai ales cand la receptie trebuie cazate mai multe persoane intr-un timp scurt, este preluarea automata a datelor de identitate a turistilor prin scanare cu dispozitive speciale. Scanerele de tip ScanID au fost integrate cu succes in cadrul aplicatiei, eficientizand mult activitatea de cazare spre satisfactia clientilor.

Integrare

Mistral hotel permite gestionarea diferitelor tipuri de incuietori pentru usi, cititoare de carduri, care de marcat, imprimante, sisteme de control acces, etc.

Operatiuni financiare

Cu Mistral Hotel puteti evidentia diverse plati pentru aprovizionare, transferuri intre fonduri, se pot urmarii platile clientilor, etc.

Export

Mistral Hotel, ca si celelalte produse permite exportul datelor catre alte aplicatii prin intermediul fisierelor de tip „xls” sau „txt”.