MISTRAL POS RETAIL

Cerere oferta

Mistral Magazin este un produs cu complex, realizat din doua module principale - "stocuri" și "vanzari" prin intermediul carora este acoperit intrecul lant: cerere - livrare - vanzari - raportare.

In Mistral Stocuri se realizeaza evidenta tuturor operatiunilor legate de aprovizionare si depozitare iar in Mistral Vanzari se efectueaza operatiunile legate de vânzarea efectiva a produselor. In zona de stocuri se  introduc toate datele pentru nomenclatoare, se creeaza utilizatori si drepturile de acces. Tot aici, alaturi de operatiile de aprovizionare sunt evidentiate si casarile, scazamintele si alte operatiuni generate de depozitarea si miscarea produselor.

Nivele de acces:
In Mistral exista doua tipuri de utilizatori "Administrator" si "Utilizator". Administratorii au acces deplin in sistem iar utilizatorii trebuie sa primeasca drepturi de acces din partea unui administrator. Drepturile de acces trebuie prestabilite de managmentul afacerii si pot fi personalizate pentru fiecare tip de utilizator conform responsabilitatilor si atributiilor din cadrul intregii activitati.

Aprovizionare:
Intrarea produselor in stoc se poate face separat pe fiecare aprovizionare in parte, conform datelor din documentele insotitoare (facturi, nota de livrare, etc.) evidentiindu-se mijlocul de transport, ora exacta a receptiei, date privind depozitarea si garantia, etc. Produsele se evidentiaza la pret de achizitie sau la pret mediu. O data stabilite preturile de aprovizionare, acestea nu mai pot fi schimbate ulterior in procesul vanzarii.

Casarea:
Toate marfurile introduse in sistem pot fi ulterior casate (scazute) pentru diferite motive. Orice produs care a fost aruncat este evidentiat la pret de aprovizionare sau pret de vanzare.

Inventar:
Bunurile existente se verifica prin intermediul modului de inventarietre, cu evidentierea distincta a corelatiei dintre stocul faptic (stocul din magazin) si cel scriptic (sctocul din sistem). Eventualele diferente cantitative se pot inregistreaza la pretul de aprovizionare.

Informatii suplimentare:
Mistral permite inregistrarea si a unor informatii suplimentare, de interes, pentru produsele aprovizionate cum ar fi: data de productiei, transport, metoda de depozitare, producator, etc.

Cod de bare:
Mistral lucreaza cu toate tipurile de coduri de bare (inclusiv pentru greutate) putandu-se asocia mai multe coduri de bare pentru un produs.

Retur de la client:
Toate bunurile returnate se inregistreaza si se evidentiata ca atare, cu identificarea operatorului care a primit produsul returnat.

Blocare:
Produsele pot fi blocate de la aprovizionare, vanzare sau ambele impreuna. Exista optiunea de a interzice vanzarea sau aprovizionarea pentru un interval de timp dat.

Generator de rapoarte:
Folosind generatorul de rapoarte se poaete raspunde la orice nevoie de informare a utilizatorului. In cazul in care rapoartele solicitate nu sunt predefinite in sistem, se pot crea cu mare usurinta orice alt raport dorit.

Depozite:
In Mistral Stocuri poat fi definite multe depozite, independente unele de altele ce pot lucra cu magazine afiliate.

Managementul centralizat de la distanta:
De multe ori este necesara conducerea si administrarea afacerii de la distanta. De exemplu, se poate lucra cu un depozit central si magazine afiliate (care poate fi situate in aceeasi locatie sau la distanta) utilizand comunicare prin internet. De asemena se pot redistribui produse intre magazine fara a fi necesara returnarea acestora la depozitul central.

Casa si operatiuni financiare:
Lucrul cu casa si operatiunile financiare poate fi personalizat, evidentiindu-se fiecare tip de tranzactie permisa (plati planificate, plăți prin carduri de credit, etc.). Fiecare operatiune este atasata operatorului care o efectueaza, astfel incat toti banii tranzactionati prin casa sa poata fi justificati.

Exportul si importul de date:
Mistral are o structura de „built-in” care permite exportul si importul de fisiere de tip „xls” sau „txt”. In plus, puteti utiliza modulul de export pentru a prelua date in diverse sisteme de contabilitate.

Periferice hardware:
- Toate imprimantele fiscale si 90% din casele de marcat produse in Bulgaria;
- Toate tipurile de imprimante de bucatarie si de etichete din piata;
- Toate cantarele produse de Elicom si Datecs si majoritatea celor mai populare cantare din piata romaneasca;
- Toate cititoarele standard pentru coduri de bare;
- Cititoare de cartele magnetice;
- Cititoare de carduri de proximitate;
- Afisoare standard pentr client;
- Case de bani;