MISTRAL RESTAURANT

Cerere oferta

O afacere de succes se bazeaza pe precizie, viteza si fiabilitate!

Mistral restaurant este un produs software care se adapteaza continuu la noile cerinte din domeniul alimentatiei publice. Acesta poate fi usor configurat pentru diferite sisteme POS si de a lucra cu diverse echipamente dedicate domeniului.
Mistral garanteaza operatii si tranzactii financiare rapide, asimilarea cu usurinta de catre personalul de executie a utilizarii programului, trasabilitatea fiecarei operatiuni efectuate si un sistem de urmarire si control mai bun.
Prin intermediul unui set extins de instrumente, cum ar fi puncte bonus si de activarea diferitelor liste de preturi promotionale, veti gasi un sprijin activ in strategia de marketing.

Modul in care clientii sunt fidelizati determina succesul dumneavoastra!

Niveluri de acces
In Mistral se pot defini mai multe niveluri de acces pentru personalul angajat, nu doar la nivel de ecran dar si la nivel de functii in cadrul ecranelor. Se pot crea drepturi de acces personalizat iar schimbarea acestor drepturi in functie de nevoile concrete se poate face foarte usor.

Aprovizionare
Aprovizionarea este una din cele mai importante activitati din domeniul alimentatiei publice. In Mistral exista multi algoritmi integrati pentru calcularea cantitatilor necesare emiterii de comenzi pentru aprovizionare, astfel incat sa se evite acumularea sau lipsa de produse mai ales cele perisabile.

Receptie
La cererea dvs. receptia produselor poate fi complet automatizata. Se pot utiliza cititoare de cod de bare sau terminale mobile si cantare electronice pentru receptie marfa. Programul permite calcularea automata a preturilor medii de achizitie a produselor si permite determinarea costului pentru noi retete.

Preturi
In Mistral se pot crea diferite liste de preturi, valabile pentru un anumit client sau intr-un anumit interval de timp. Listele de preturi se pot crea atat din cele existente cat si liste noi. Preturile pot fi stabilite diferit atat ca lista cat si ca element. Identificarea clienilor dumneavoastra cu alocarea preturilor speciale se poate face automat folosind diferite carduri magnetice.

Reteta
Reteta este un articol compozit, in care sistemul calculeaza in mod automat cantitatea si pretul din elementele componente. Mistral permite si includerea unor retete in alte retete.

Meniuri
Meniul special de pranz este un alt mod de a atrage clientii. Cand doriti sa oferiti diferite meniuri intr-un pret fix, puteți conta pe Mistral, care va ajuta usor si repede. Mai mult decat atat, puteti forma un meniu dinamic, in cazul in care clientul doreste sa aleaga intre mai multe vaiante oferite, predefinite cu incadrarea in pret fix.

Retete speciale
Pentru alegerea unui produs, de multe ori este necesar sa existe informatii suplimentare privind componentele sale sau modul de preparare. Cu Mistral, chelnerul poate avea acces la astfel de informatii prezentand clientului particularitati importante privind produsul ales. Astfel pentru anumite grupe de marfuri, retetele speciale pot contine informatii suplimentare care sa permita finalizarea comenzii.

Generator de rapoarte
Cu generatorul de rapoarte puteti crea propriile documente cu informatiile pe care le doriti. Nu mai este nevoie sa solicitati rapoarte unor persoane competente. Acum, generatorul de raporte este accesibil oricui.

Definirea meselor
Puteti desena propriul model de restaurant, prin crearea salilor si a meselor aferente. Identificand in spatiu locul unde se afla clientul, chelnerul va putea lansa rapid comanda si va comuta cu usurinta la ecranul pentru marcare.

Trimiterea comenzilor
Puteti trimite comenzile clientilor catre imprimantele de bucatarie sau terminale specializate din bar sau bucatarie. Terminalele specilizate economisesc hartie si creaza un feedback permanent intre chelner si locul de preparare.

Inventar
Inventarierea nu a fost niciodata atat de usoara. In orice moment puteti afla diferentele cantitative si financiare. In restaurant majoritatea produselor se prepara folosindu-se retete, astfel incat un inventar cantitativ este greu de realizat. Cu Mistral puteti efectua inventar pornind de la valoarea vanzarilor si retetele de preparare.

Casare
Produsele casate sunt evidentiate distinct in sistem. Mistral pastreaza informatii despre orice produs care a fost casat si la ce costuri.

Periferice hardware:

  • Aproape toate dispozitivele fiscale de pe piata;
  • Aproape toate imprimantele termice din piata;
  • Monitoare touch screen;
  • Terminale POS;
  • Tablete pentru comenzi de la chelnerii;
  • Scanere de coduri de bare si terminale mobile.