MODULE MISTRAL

Cerere oferta

MISTRAL ETICHETE

Permite proiectarea, editarea, imprimarea si inlocuirea rapida a etichetelor de produs si/sau raft (cod, denumire, pret de vanzare, cod de bare etc.). Etichetele se genereaza automat folosind datele existente in modulul central de back-office din solutia Mistral Magazin/Restaurant. Cu Mistral Etichete se pot eticheta rapid marfurile pe raft precum si tinerea unei evidente corecte si rapide a stocului utilizand terminalele mobile din modulul MISTRAL INVENTAR.

MISTRAL CANTARE

Cu Mistral Cantare se pot trimite automat datele pentru produsele ce trebuiesc cantarite cu cantarele electronice de raion. Orice produs nou intrat (receptionat) sau orice modificare de pret de vanzare pentru produsele existente se actualizeaza automat in cantarele electronice.

Actualizarea se face pe grupe de produse alocate fiecarui cantar amplasat in diferite raioane din magazine. Transmiterea informatiilor catre cantare se realizeaza folosind datele existente în modulul central de back-office din solutia Mistral Magazin/Restaurant.

Cu Mistral Cantare se inlatura posibilitatea erorii umane prin aplicarea de preturi incorecte pentru produsele cantarite. Creste viteza de introducere a produselor oferite la vanzare si face imposibila cantarirea altor tipuri de produse pe cantare din alte raioane, cu respectarea legislatiei in vigoare in domeniul igienei.

MISTRAL INVENTAR

Cu Mistral Inventar se pot inventaria direct produsele pe raft prin utilizarea terminalelor de inventariere. Se reduce astfel semnificativ durata de inventariere si creste siguranta in gestionarea produselor, prin numarul mare de inventare ce pot fi facute intr-o perioada de timp (zi, saptamana, luna etc.).

Datele fiecarui produs, continute in codul de bare, sunt citite prin intermediul cititorului incorporat in terminalul mobil si sunt trimise automat la distanta, prin comunicatie Wi-Fi, catre baza de date centrala existenta in modulul de back-office din solutia Mistral Magazin/Restaurant.

MISTRAL COMENZI MOBILE

Mistral Comenzi Mobile permite realizarea de vanzari rapide si usoare, cu timp minim de asteptare din partea clientilor, prin preluarea comenzilor / emiterea notelor de plata si a bonurilor fiscale, de la distanta, direct de la masa clientului, utilizand echipamente fara fir cu ecran touch (Smartphone, tableta etc.). Cu modulul Mistral Comenzi Mobile, creste eficienta lucrului ospatarilor prin lansarea comenzilor clientilor automat catre: bucatarie, bar, terasa, cofetarie, etc.

Modulul lucreaza on-line cu baza de date existenta in modulul de back-office din solutia Mistral Magazin/Restaurant. Tot prin utilizarea echipamentelor mobile se pot inchide de la distanta si notele de plata deschise.