Pentru hoteluri

Mistral Hotel este accesibil si functioneaza pe o gama larga de tipuri de hoteluri, fara limita la numarul de camere. Aplicatia gestioneaza centrale telefonice tip PBX, incuietori electrice pentru usi, cititoare de carduri, dispozitive fiscale, diferite tipuri de imprimante POS si este capabila sa comunice cu Sisteme de control acces. Mistral Hotel permite inregistrarea automata in baza de date, a datelor clientului de pe documentul de identitate (carte de identitate, pasaport, etc) prin scanare, cu ajutorul echipamentului IDcard.

Sistemul permite imprimarea tuturor documentelor necesare referitoare la gestionarea si urmarirea activitatii, facturi, note de intrare, comenzi, si diverse altele.

Conexiunea intre receptie si restaurant, permite transferul automat a tuturor consumatiilor efectuate din toate zonele complexului (terasa, cafenea, bar, magazin etc.), in contul clientului, precum si utilizarea unui sistem flexibil de reduceri si diverse bonusuri.

Ca si in toate celelalte module ale programului si in Mistral Hotel, puteti utiliza generatorul de rapoarte, pentru a crea rapoartele dorite de dumneavoastra, care sa va ajute in analiza activitatii de ansamblu a intregului complex.

Mistral Hotelul permite export date, in fisiere de tip "xls" sau "txt", ce pot fi importate de aplicatii software de contabilitate.