Pentru lanturi de magazine

Managementul unui lant de magazine este o activitate foarte complexa pe care se sprijina intreaga afacere. Oricine si-a asumat aceasta dificila sarcina de a avea un management centralizat, are nevoie de un sistem informatic adecvat care sa-l ajute in luarea operativa a celor mai bune decizii.

Solutia Mistral ajuta managerii la:
• politici de preturi usor de realizat - promotii si preturi conform contract;
• centralizarea si prelucrarea datelor intr-un singur loc;
• analize comparative privind eficienta vanzarilor pentru fiecare produs, din fiecare locatie;
• drepturi prestabilite de acces pentru personalul angajat (administrator, casier, etc.)

De ce Mistral?

• Deoarece Mistral are un sistem unic de sincronizare intre sediul central si si magazine sau depozite. Pentru ca orice se intampla in orice interval de timp si in oricare din locatii, se transmite automat catre server-ul central prin sincronizare iar datele actualizate si centralizate permit informarea completa privind intreaga activitate din retea. Pentru ca procesul de sincronizare nu afecteaza activitatile din diferite puncte de interes, iar rezultatul final este o baza de date unificata cu toate evenimentele inregistrate.

• Pentru ca gestionarea platilor si a preturilor de vanzare se poate face centralizat.

• Pentru ca asigura integrarea sistemelor de fidelizare a clientilor, prin care se pot oferii aceleasi sau diferite conditii pentru clienti.

• Pentru ca prelucrarea datelor se face centralizat, numai de catre persoane autorizate cu maximum de securitate privind accesul la operatii si informatii.

Solutia de management centralizat ajuta la cresterea nivelelor de performanta, continuitate si siguranta, al afacerii, iar utilizatorii (personalul angajat) isi pot indeplinii atributiile in modul cel mai eficient posibil. Pe de alta parte, personalul de conducere are o infrastructura sigura si usor de administrat. Centralizarea datelor generate este automata, creand un mediu software flexibil pentru analiza. Sistemul este proiectat pentru a automatizarea si sistematizarea proceselor.