Pentru magazine mici

Cele mai multe magazine mici au mai putini bani pentru investitii si management. De obicei, numarul de angajati este mic, si de cele mai multe ori patronii economisesc bani cu sistemul informatic.

Credem cu tarie ca si intreprinderile mici, merita, si au nevoie de instrumente de management. De aceea am creat produsul MISTRAL LITE.

Care este solutia?  

Mistral Lite este un produs pentru un punct de vanzare care detine tot ce este necesar pentru gestionarea activitatii din locatia respectiva.
Mistral Lite este o solutie flexibila pentru orice tip de business - restaurant, magazin, punct de fast-food si altele. Numeroasele functionalitati cum ar fi, interfata simpla cu utilizatorul, generatorul de documente, generatorul de rapoarte, face din Mistral Lite un instrument excelent pentru intreprinderile mici.
Majoritatea caselor de marcat si a perifericelor existente in piata, sunt compatibile si se pot conecta foarte simplu la aplicatia Mistral Lite.

Impreuna cu Mistral Lite, va putem oferi un mobilier compact care are incastrate toate echipamentele necesare vanzarii: cantar, scanner, calculator, aparatul fiscal si sertar de bani. Astfel, se reduc cheltuielile cu personalul angajat la punctele de etichetare de la raioanele de legume-fructe si/sau branzeturi, mezeluri etc.; respectiv, cheltuielile legate de consumabile pentru etichete (hartie, toner etc.).

In plus, ne straduim in mod constant sa oferim pachete promotionale pentru solutii complete pentru intreprinderile mici, echipamente hardware in combinatie cu Mistral Lite.