Pentru restaurante

Mistral Restaurant este un software pentru gestionarea activitatilor din alimentatie publica, care se adapteaza continu la cerintele si noutatile din aceasta ramura economica.

Programul ofera functionalitati complete atat pentru personalul de executie cat si cel de conducere. Contine o mare varietate de operatii tipice pentru restaurant. Printr-o gama larga de instrumente, cum ar fi puncte bonus si de activarea diferitelor liste de preturi, Mistral Restaurant permite obtinerea efectului maxim pentru aplicarea unor strategii de marketing. Mistral Restaurant functioneaza la fel de bine, indiferent de marimea numarului de locatii. Software-ul permite urmarirea tuturor fluxurilor de marfuri si financiare, precum si analiza activitatii la nivel de conducere, in scopul de a lua decizii corecte de management. Calitatea produsului garanteaza eficienta muncii si cresterea competitivitatii.

Adaptarea interfetei touch screen, pentru marcarea produselor, satisface cele mai exigente cerinte - culori diferite, imagini, diagrama amplasarii si starea meselor si toate facilitatile necesare pentru a imbunatati calitatea serviciilor. Una din conditiile esentiale oferite de Mistral Restaurant, pentru preluarea comenzilor si marcarea rapida, este invatarea usoara a operarii de catre orice nou angajat.